Vår framtidsvision är att bli marknadsledande gällande nivån av nöjdhet, både hos våra kunder och konsulter och att StellaCura får växa dynamiskt i en takt som bibehåller denna vision.

j10.jpg
Josefin Lingström, Konsultchef

Why We're Great >

Sandra Persson, Ägare/Konsultchef

Why We're Great >

Kerstin Bergin, Ägare/Konsultchef

Why We're Great >

StellaCura AB är ett privatägt aktiebolag som tillsammans med styrelsen ägs och drivs av grundarna Sandra Persson och Kerstin Bergin. Tillsammans har medarbetarna 20 års erfarenhet i vårdbemanningsbranschen. Detta har resulterat i stor förståelse kring hur man placerar konsulter så att de tillför bäst hjälp där det behövs mest. Kerstin har en bakgrund som beteendevetare med inriktning hälsopsykologi och Sandra är legitimerad sjuksköterska.

Kunderna finns primärt inom Sveriges landsting, kommuner men även inom privat vård. Konsulterna som hyrs ut är legitimerade sjuksköterskor och läkare samt specialistsjuksköterskor och specialistläkare. StellaCura kan erbjuda tillsättning av uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt. 

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - White Circle